boudoir-fotografie

Wat is boudoirfotografie?

Deze vraag wordt ons veel gesteld! Boudoirfotografie is een fotoshoot in lingerie. Tijdens de fotoshoot maken wij stijlvolle foto’s met gebruik van diverse achtergronden en poses. Het is een boost voor je zelfvertrouwen en een manier om je sexy en glamorous te voelen. Het is een ervaring die je nooit meer zult vergeten.


Boudourfotografie is een sexy uitdagende fotoreportage voor iedere vrouw die eens de glamour ervaring van een fotoshoot wilt meemaken. Nadat je bent opgemaakt, ben je klaar voor de boudoirreportage waarbij je in vrouwelijke en sensuele poses wordt gefotografeerd. Continu zijn we op zoek om stijlvolle, lingeriefoto’s van je te maken. Een tikkeltje gewaagd kan met de illusie van bloot. 


Voor aanvang van uw fotoshoot bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Ann coacht je door de hele boudoirreportage heen door alle poses te laten zien. Zo beleef je de fotoshoot als een feestje. 

Een boudoir fotoshoot kan bij jou thuis of in een leuke hotelkamer doorgaan. 

 

Nog vragen? Stel uw vraag via het contactformulier of telefonisch en we antwoorden zo snel mogelijk. Zie prijzen/tarieven voor meer info en leuke weetjes!

 

 

Leuke weetjes

 

Mag iemand me vergezellen op de fotoshoot?

Jazeker! Let wel dat die persoon iemand is waarbij je je 100% op je gemak voelt. Het is immers heel belangrijk dat je je comfortabel en ontspannen voelt. Bij de meeste foto’s zal je in lingerie gekleed zijn of deels naakt. Aangezien het gaat om intieme foto’s wordt gevraagd om 1 persoon mee te brengen naar de fotoshoot.

 

De voorbereiding

Hieronder volgt een lijstje waar jij zelf al voor kan zorgen voor we aan de foto’s beginnen:

  • Je lingerie: zorg liefst voor verschillende passende setjes
  • Juwelen: halskettingen, armbanden, parelkettingen, sieraden allerhande,…
  • Een overhemd van je partner, een voetbalshirt, een ander kledingstuk, dat gerelateerd is aan je partner,…
  • Netkousen, plakkousen, stockings,…
  • Alles waar jij je goed en sexy in voelt

Privacy?

Niet alleen jij, maar ook de studio is trots op jouw album, dus hoort er ook van jou een foto op onze website – maar alléén mits jouw akkoord!