Cake smash fotoshoot

Wat is het? 

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes! Bij een cake smash fotoshoot mag het. Foto’s waarbij de kleintjes de taart mogen opeten op de manier waarop zij dat zelf willen en dat terwijl er prachtige plaatsjes worden geschoten! Uniek en leuk voor kindjes die 1 jaar worden.

Wat kan je verwachten?

Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen we wanneer we de foto’s in de studio of bij u thuis maken. De studio wordt versierd tot een prachtige decor waarin de kleine zich lekker kan uitleven op de taart. De kleuren kunnen in overleg worden samengesteld. Vaak worden de foto’s van de cake smash fotoshoot ook gebruikt voor de verjaardagsuitnodigingen of voor op een verjaardagstaart. Zorg er daarom voor dat je de afspraak op tijd maakt.

 

Tijdens de cake smash fotoshoot:

Eerst maken we enkele foto’s van de taart en decor apart en daarna kan he kliederen beginnen. De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Een toefje slagroop hier, een beetje créme daar,alles kan en alles mag! Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnendan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan deze leuke leeftijd.

 

Na de cake smash fotoshoot:

Alle foto’s die worden getrokken worden professioneel bewerkt. 

U ontvangt de foto’s in een persoonlijke map waar alleen u toegang in heeft. 

 

Bij Dreams fotografie staat er geen aantal op de foto's. U krijgt al de foto's professioneel bewerkt die tijdens de cake smash fotoshoot zijn genomen in jullie persoonlijke account .

 

Indien je meer info wilt kan je ons via de contactpagina contacteren. Benieuwd hoeveel een cake smash shoot kost? Zie tarieven voor een prijslijst.