zwangerschap en newborn

Zwangerschap

Zwangerschap en geboorte zijn momenten om te koesteren en levenslang in herinnering mee te dragen.

Kan dit beter dan met een verzorgde fotoreportage?

Verwacht van Dreams Fotografie geen standaard foto's maar originele creatieve opnames die persoonlijkheid in beeld brengen.

 

We bespreken vooraf wat jullie graag zien.  Wil je enkel met je buik op de foto of liever samen met je partner of samen met jullie andere kinderen, alles is mogelijk.

Als jullie het geslacht al weten, dan is het ook leuk om accessoires te gebruiken die verwijzen naar het geslacht van de baby.

 

Het is zeker belangrijk dat de zwangerschappsshoot rond de 7'de  maand van de zwangerschap doorgaat omdat de op zijn mooist is.

 

Newborn

Een newbornfotografie is ideaal tussen de 5 en 12 dagen na de geboorte. Ze slapen dan nog veel en zijn dan gemakkelijker in poses te leggen. Hierbij is het belangrijk dat ze de houdingen aannemen zoals in de baarmoeder. 

 

Reserveren?

Reserveer -of bespreek de data van de fotoshoot nog tijdens uw zwangerschap.

 

Waar gaat alles door?

De fotoshoot gaat door in de studio. De studio vindt plaats in een zeer aangename -en aangepaste omgeving voor uw pasgeboren baby. Omdat uw pasgeboren baby zich tijdens de newbornfotoshoot  comfortabel moet voelen, verwarmen we de studio tot 28 graden. Zo zal uw baby geen kou hebben en zal rustig kunnen doorslapen.

 

Hoe lang duurt een newborn fotoshoot?

Het duurt tussen de 2 à 3 uren. Omdat de meeste foto's worden gemaakt terwijl uw baby slaapt, is het dan ook aangeraden dat uw baby juist gedronken heeft en tevreden is. We nemen zeker de voor de reportage en laten het ritme volledig aan de baby over.

 

Wat wordt er allemaal gebruikt tijdens de fotoreportage?

Omdat de baby meestal bloot op de foto gaat , dus geen knellende kledij bij aankomst.  In de studio hebben wij verschillende accessoires liggen die we tijdens de fotoshoot kunnen gebruiken. 

 

Moeten jullie als ouders iets meebrengen?

Voor de baby brengen jullie best een fopsteen, pampers en extra voeding mee. De ouders brengen best een wit en/of zwart shirt of topje met korte mouwen mee omdat voor bepaalde foto's ondersteuning van de ouders nodig is.

 

 

Neem ook alvast een kijkje naar de prijzen. Bij combinatie van verschillende pakketten geniet u van leuke kortingen.

Nog vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet om mij vrijblijvend te contacteren