Stijl en werkwijze

  •  Het kan interessant zijn om vòòr jullie huwelijk een pre-weddingshoot te plannen. We verkennen samen de locatie waar we jullie huwelijksfotoshoot zullen doen en bekijken er de mogelijkheden. Op die manier verloopt de fotoshoot op jullie huwelijksdag extra vlot. Jullie maken kennis met mijn werkwijze en ontdekken hoe relaxed een fotoshoot verloopt. De fotoshoot op jullie huwelijksdag wordt dan een moment om naar uit te kijken: een ontspannen moment voor jullie tweetjes... om van te genieten. Deze foto's kunnen eventueel gebruikt worden voor jullie huwelijksdrukwerk of een Save the Date - kaart. Als jullie dit verkiezen wordt jullie pre-weddingshoot enkele maanden voor jullie huwelijk gepland.
  • Jullie reportage begint (volgens jullie wens) 's morgens bij de opmaak en loopt door tot jullie avondgasten aan tafel gaan. Als jullie dat wensen worden ook foto's en video reportage gemaakt tijdens het avondfeest (dessert, openingsdans, eerste deel van het dansfeest).
  • Na jullie huwelijksdag worden alle foto's met zorg afgewerkt
  • Is jullie wettelijk huwelijk gepland op een vroegere datum, dan kan op die dag een extra reportage-moment (fotoshoot) gepland worden
  • Geen plannen om jullie huwelijkskledij te bewaren voor volgende generaties? Dan kan een 'trash the dress'-shoot enkele dagen na jullie huwelijk een leuke (en romantische) afsluiter zijn van jullie huwelijksreportage.
  • Een huwelijksalbum is een optie. Dit album worden steeds in samenspraak met jullie samengesteld. Ik verzorg het originele ontwerp. Eens het ontwerp klaar is komen we samen en kunnen jullie aanpassingen voorstellen. Op dit manier is het resultaat steeds naar wens. Omdat de prijs van een album afhangt van het model, het formaat en het aantal pagina's wordt steeds gewerkt met een persoonlijke offerte.

Spreekt mijn werk jullie aan? Er zijn 3 voorbeeldpakketten om je op weg te helpen bij het maken van je keuze. Uiteraard kan er altijd afgeweken worden aan de hand van jullie persoonlijke wensen. Een volledig overzicht van de verschillende voorbeeldpakketten vindt je hier terug.

 

Nog vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet om mij vrijblijvend te contacteren.